Wat doet het Wasbeertje?

Wasserij het Wasbeertje zorgt voor uw was. Van gordijnen, slaapzakken, bankhoezen tot beddengoed en nog veel meer. Na jarenlange ervaring weet deze wasserij wat kwaliteit betekent, wat ook het mikpunt is. Voor onder meer particulieren, verenigingen, bed & breakfasts, restaurants en diverse bedrijven zorgt het Wasbeertje voor een schone, zorgvuldige was. U kunt dan ook aangeven hoe u uw was gewassen, gestreken en gevouwen wilt hebben, zodat alles naar uw wens is. Er wordt een mangel van 2 meter gebruikt, dus zelfs grote wassen kunnen naar wens gestreken en gevouwen worden.

Het Wasbeertje rijdt elke week -maandag, woensdag en vrijdag- ritten om was op te halen en te komen brengen. Woont u rondom Vorden, Zutphen, Gorssel, Deventer, Lochem of Hengelo? Dan is dat geen probleem voor het Wasbeertje! Woont u buiten de regio, valt er altijd te overleggen wat de mogelijkheden zijn. Ook is het mogelijk om was te brengen en op te halen. Onderaan de pagina vindt u het adres van het Wasbeertje.

Ook is het Wasbeertje erg gericht op verantwoord ondernemen. Zo worden zonnepanelen gebruikt om stroom op te wekken, wat nodig is voor de wasserij. Ook worden wasmachines gebruikt met een automatische pompsysteem van Ecolab. Dit zorgt ervoor dat er voldoende vloeibare wasmiddel gebruikt wordt en er niks verspild wordt. Er worden gasdrogers gebruikt waar wel tot 10kg natte was in kan. Ook zijn er 2 grote wasmachines aanwezig die 14 en 24kg was kunnen hebben.

wasserette